عضو هیأت مدیره شرکت ارتباطات زیرساخت خبر داد:
کمک توان داخلی به افزایش ۲۰ ترابیتی ظرفیت شبکه ارتباطی
عضو هیأت مدیره شرکت ارتباطات زیرساخت از افزایش۲۰ ترابیتی ظرفیت شبکه با استفاده از توان داخلی خبر داد.
به گزارش استارتاپ خبری عصر هشتم، امیر محمدزاده لاجوردی با اشاره به توانمندی در تولید برخی محصولات اظهار داشت: حتی در ارزیابی تجهیزات حوزه امنیت شاهد هستیم که سخت گیری بیشتری برای تجهیزات داخلی نسبت به نمونه خارجی میشود.
نماینده وزیر ارتباطات در امور امنیت فناوری اطلاعات ادامه داد: به عنوان نمونه در به کارگیری تجهیزات داخلی و بومی نیز شرکت ارتباطات زیرساخت اقدام مهمی انجام داد و مناقصه افزایش ظرفیت شبکه انتقال داخل (شامل تجهیزات، طراحی و مهندسی) را برای اولین بار در مقیاس بزرگ ۲۰ ترابیتی با کمک شرکتهای داخلی اجرا کرد.
عضو هیأت مدیره شرکت ارتباطات زیرساخت با بیان اینکه ما به توان داخلی باور داریم، گفت: ظرفیت شبکه انتقال داخل کشور هم اکنون ۳۰ ترابیت است که قرار است تا سال ۱۴۰۳ به ۱۲۰ ترابیت برسد، این یعنی باید سالی ۲۰ ترابیت به این ظرفیت افزوده شود.
وی تاکید کرد: برای اولین بار افزایش ۲۰ ترابیت ظرفیت شبکه انتقال ارتباطی را با استفاده از توان داخلی آغاز کرده ایم.
عضو هیأت مدیره شرکت ارتباطات زیرساخت گفت: ما معتقدیم که اپراتورها هم باید به این سمت بروند و در تجهیزات ارتباطی از محصولات داخلی استفاده کنند.
منبع: خبرگزاری مهر
یکپارچهسازی لینکنت و کایوت در راستای همکاری شبکه لینکنت و مرکز تحقیقات اینترنت اشیا
ثبت دیدگاه