معاون توسعه صندوق نوآوری و شکوفایی خبر داد:
حضور شتابدهنده های دانش بنیان در دانشگاهها
معاون توسعه صندوق نوآوری و شکوفایی از حضور شتابدهندههای دانش بنیان در دانشگاهها خبر داد.
به گزارش استارتاپ خبری عصر هشتم، سیاوش ملکیفر اظهار کرد: در صندوق نوآوری خدمات متعددی برای شتابدهندههای دانشبنیان طراحی و عملیاتی کردهایم و امسال بیش از پیش تلاش میکنیم شتابدهندهها را به دانشگاهها متصل کنیم.
وی افزود: در تلاش هستیم که با تسهیلات اعطایی به این شتابدهنده ها به رشد استارت آپهای دانشگاهی کمک کنیم.
معاون توسعه صندوق نوآوری و شکوفایی بیان کرد: به نظر میرسد در حال حاضر بخش اعظم دانشجویان ما با سازوکارهای کارآفرینی آشنا نیستند و از سوی دیگر، بسیاری از شتابدهندهها نیز نتوانستهاند آن طور که باید و شاید خود را به دانشجویان مستعد معرفی کنند.
وی ادامه داد: شتابدهندههای دانشبنیان میتوانند سرمایه بذری مورد نیاز برای رشد استارتآپهای خود را در قالب تسهیلات قرضالحسنه یا سرمایه جسورانه از صندوق نوآوری و شکوفایی دریافت کنند.
معاون توسعه صندوق نوآوری و شکوفایی با بیان اینکه این راهکارها به ایجاد شرکتهای دانشبنیان واقعی و بدون تخطی از استانداردهای دانشبنیانی منجر میشود، افزود: طرح جهش تولید دانشبنیان که اینک آخرین مراحل تصویب خود را میگذراند نیز نقطه عطفی در تاریخ اقتصاد دانشبنیان کشور خواهد بود و نقش مؤثری در افزایش نقش شرکتهای دانشبنیان در اقتصاد کشور خواهد داشت.
مطالعه این مطلب میتواند مفید باشد
وی گفت: این قانون که تدوین و تصویب آن از سال جهش تولید آغاز شد، یک بسته سیاستی متنوع و چندبعدی است که از حفظ و توسعه بازار شرکتهای دانشبنیان، تا تأمین مالی و حتی مسائل حقوقی و فضای استقرار آنها را پوشش میدهد.
ملکیفر افزود: قانون جهش تولید دانشبنیان که با مشارکت نمایندگان مجلس شورای اسلامی و مدیران و کارشناسان دولت تدوین شده است، بخش خوبی از خلاءهای قانونی زیستبوم فناوری و نوآوری کشور را میپوشاند.
معاون توسعه صندوق نوآوری و شکوفایی ادامه داد: البته یکی از الزامات مهم توسعه شرکتهای دانشبنیان و افزایش نقش آنها در اقتصاد کشور، تأمین مالی آنها با ابزارهای مناسب است و لذا افزایش سریع سرمایه صندوق نوآوری و شکوفایی اهمیت زیادی دارد.
وی بیان کرد: تعداد شرکتهای دانشبنیان ما به بیش از ۶۶۰۰ شرکت رسیده است که بسیاری از آنها شرکتهای بزرگی هستند و نیازهای مالی بزرگی دارند.
ملکیفر گفت: سرمایه ۲۶۰۰ میلیارد تومانی صندوق جوابگوی پشتیبانی همهجانبه و اثربخش از رشد این شرکتها نیست و همانطور که در قانون جهش تولید دانشبنیان نیز پیشبینی شده است، سرمایه صندوق حتماً باید حداقل به دو برابر افزایش یابد.
منبع : خبرگزاری مهر
ثبت دیدگاه