شتابدهنده شریف گامی در راستای تکمیل زنجیره ارزشآفرینی دانشگاه شریف بوده و با اشتغالزایی هزار نفره نقش موثری در اشتغالزایی داشته است.
به گزارش استارتاپ خبری عصر هشتم، طبق گزارشات ارائه شده از سوی شتابدهنده شریف تاکنون ۱۵۰ استارتاپ در این شتابدهنده بودند و توانسته بیش از یک هزار اشتغال را ایجاد کند و بیش از ۶۵۰ میلیارد تومان ارزش اقتصادی خلق شود این امر تاثیر اقتصادی شتابدهنده شریف بر اکوسیستم کارآفرینی نشان میدهد.
تعداد استارتاپهای شتابدهنده شریف نیز قابل توجه است و طبق آمارها ۶۸ درصد این سبد متعلق به حوزه فناوری اطلاعات و تجارت الکترونیک، ۲۴ درصد متعلق به حوزه سخت افزار و ۸ درصد مربوط به حوزه هوش مصنوعی بوده است.
اطلاعات بنیانگذاران سبد استارتاپهای شتابدهنده شریف نیز نشان میدهد که آقایان ۹۵ درصد این عرصه را در اختیار دارند و خانمها تنها ۵ درصد را تشکیل میدهند که ۸۰ درصد در مقاطع کارشناسی، ۱۵ درصد در مقطع کارشناسی ارشد و ۵ درصد در مقطع دکتری هستند.
مشاهده این مطلب میتواند برای شما مفید باشد .
سادهسازی فرایند اخذ تسهیلات وام اشتغال زایی در حوزه فناوری اطلاعات
همچنین تاکنون ۶۵۰ جلسه ارزیابی، بیش از ۵۰ هزار نفر ساعت مشاوره و کارگاه آموزشی برای ۱۵۰ تیم پذیرفته شده و بیش از ۲۶۵۰ ایده ثبت شده برگزار شده است.
میانگین ارزشگذاری ۲ میلیارد تومان بوده و ۵۳۷ میلیون تومان میانگین سرمایه جذب شده است.
در شتابدهنده شریف رشته مهندسی کامپیوتر ۴۷ درصد، رشتههای مهندسی عمران، مهندسی برق، مهندسی مواد و مهندسی مکانیک هرکدام با سهم ۱۰ درصدی و رشتههایی مثل MBA با ۵ درصد بیشترین سهم را به خود اختصاص داده اند.
در آخرین آمار ارائه شده از طرف شتابدهنده شریف اعلام شده است که ۵۰ درصد بنیانگذاران سبدهای استارتاپی کمتر از ۲۵ سال، ۴۵ درصد بین ۲۵ تا ۳۵ و ۵ درصد بیشتر از ۳۵ سال سن دارند.
منبع: خبرگزاری دانشجو
ثبت دیدگاه