سورنا ستاری در نشست شورای اداری استان خراسان شمالی:
نقش آفرینی بخش خصوصی عامل اثربخشی و ماندگاری اقدامات زیست بوم نوآوری و فناوری
دکتر سورنا ستاری بیان کرد: تمامی اقداماتی که در زیست بوم نوآوری و فناوری صورت میگیرد، با نقش آفرینی بخش خصوصی اثربخش و ماندگار میشود
به گزارش استارتاپ خبری عصر هشتم، معاون علمی و فناوری ریاست جمهوری در نشست شورای اداری استان خراسان شمالی اظهار داشت: در سالیان گذشته در حوزه آموزش و پژوهش، هزینه های قابل توجهی صورت گرفته و نتیجه آن را در رشد قابل توجه نیروی انسانی آموزش دیده می توان دید. اما باید سازوکاری ایجاد می شد تا زنجیره تبدیل این ظرفیت به اقتصاد، تکمیل شود. کاری که به دنبال آن هستیم ایجاد زیست بومی برای اتصال این ظرفیت به اقتصاد است.
رئیس بنیاد ملی نخبگان ادامه داد: تمامی مفاهیم و ادبیاتی که در سالهای اخیر رواج یافته است و پایه و اساس توسعه اقتصاد مبتنی بر دانش و نوآوری شده، همه و همه بر سرمایه گذاری و حضور بخش خصوصی استوار است.
ظرفیت خراسان شمالی برای توسعه فناورانه
معاون علمی و فناوری رییسجمهوری با اشاره به ضرورت مشارکت بخش خصوصی در دانشگاهها، مراکز نوآوری و خلاق، پارکهای علم و فناوری استان گفت: این مراکز باید به سمت و سویی حرکت کند که میزان سرمایه گذاری بخش خصوصی، تا چندین برابر میزان مشارکت پارک در حوزه ایده های نوآورانه افزایش پیدا کند. بخشهای استان باید عزم خود را برای حمایت از شرکتهای دانشبنیان به ویژه در دریافت مجوزها و تسهیلگریها، هموارسازی کنند. معاونت علمی و فناوری نیز سازوکارهایی را برای حمایت از فعالان این زیست بوم تعریف کرده است.
مطالعه این مطلب میتواند مفید باشد :
افتتاح مجتمع نوآوری و صنایع خلاق پارک علم و فناوری خراسان شمالی
تلاش برای افزایش سرمایه گذاری بخش خصوصی
وی با بیان اینکه مهم تر از حمایت های مالی، وجود یک زیستبوم برای توسعه کسب و کارهای دانش بنیان و خلاق است، ادامه داد: باید ظرفیتی ایجاد شود تا زمینه و مجال لازم برای سرمایه گذاری بخش خصوصی فراهم شود.
دکتر ستاری افزود: صندوق پژوهش و فناوری استان، یکی از پایههای اصلی این حمایت است و آمادگی داریم تا برای توسعه این زیستبوم، از تمامی ابزارها و سازوکارهای حمایتی در حوزه زیرساخت دانش بنیان و خلاق، بهره ببریم.
وی، استان خراسان شمالی را جوان و دارای ظرفیت لازم برای توسعه فناورانه دانست و گفت: دانشگاههای این استان نیز نوپا هستند و همین موضوع یک فرصت خوب در اختیار ما قرار می دهد تا با پرهیز از اشتباهات گذشته، مسیر پیش روی دانشگاهها مبتنی بر نوآوری و خلق ارزش افزوده ترسیم شود. میباید با باور و اعتقاد به این که نوآوری، دانشگاه و نیروی انسانی خلاق، پایه و اساس توسعه است، مسیر تازهای را برای توسعه قرار دهیم و دانش را در خدمت حل مسایل استان قرار بگیرد.
معاون علمی و فناوری ریاست جمهوری، افزود: باید آموزش را به سمت و سویی سوق دهیم که دانش آموختگان دانشگاهها، خود کارآفرین باشند؛ همچنین میباید شرایطی را ایجاد کنیم که اشتغال و کارآفرینی از دل دانشگاه رخ دهد تا تأثیرگذاری وجود یک دانشگاه توسط مردم جامعه احساس شود. استان جوان، پوبا و نوپای خراسان شمالی باید در بخش زیرساخت ها مورد حمایت قرار بگیرد و پارک علم و فناوری استان، محور توسعه این استان است.
منبع : isti
ثبت دیدگاه