قابلیتهای محصولات دانشبنیان در ارائه خدمات کاربردی درمان آنلاین
با توجه به لزوم صدور نسخه الکترونیک ارائه محصولات دانشبنیانی میتواند خدمات درمان آنلاین را هرچه بیشتر مطلوب و برای بیماران و پزشکان کاربردی کند.
بنیانگذار ایزوویزیت که فعالیت خود در زمینه سلامت آنلاین را با سایت پارسی طب در حدود ۱۰ سال پیش آغاز کرده است، گفت: در این سایت برخی از عرقیات طبی بر پایه طب سنتی عرضه میشد و به تدریج با توسعه فعالیت ها منجر به طرح ایدهای شد تا بررسی مشکلات درمانی مردم با ویزیت پزشکان و تجویز دارو برای آنان در بستر آنلاین انجام شود.
وی ادامه داد: با توجه به افزایش تقاضا برای ویزیتهای آنلاین چالشهایی همچون ذخیره سوابق درمانی بیماران و نقلو انتقالات هزینههای درمانی به وجود آمد که فناوریهای دانشبنیان به راحتی پاسخگوی این دست از مشکلات است.
ترابی توسعه فعالیتهای خود و طراحی فرآیندی برای عبور از محدودیتهای ارتباطی با پزشکان و همچنین تهیه سوابق بیماران را ایده اصلی راهاندازی استارتاپ ایزو ویزیت خواند.
وی در این باره تصریح کرد: با توجه به افزایش تماس با پزشکان از سراسر کشور در این بستر، مدیریت سوابق درمانی بیماران بیشتر از پیش اهمیت پیدا کرد.
ترابی با اشاره به اینکه ویزیت به صورت وباپ در اختیار مخاطبان قرار می گیرد،افزود: همچنین نقل و انتقالات مالی چالش دیگری بود که در بستر اینترنت باید راهحلی برای آن تعبیه میشد که ایزو ویزیت برای حل این مشکل نیز راهحل کاربردی را ارائه داده است.
قابلیت صدور نسخه الکترونیک
بنیانگذار ایزوویزیت قابلیت صدور نسخه الکترونیک در ایزو ویزیت برای بیمه شدگان سازمان تامین اجتماعی از دیگر قابلیتهای این سامانه خواند و افزود: در حال حاضر مراجعان این سامانه میتوانند از خدمات بیمهای تأمین احتماعی نیز استفاده کنند و داروی خود را از داروخانهها یا دیگر خدمات درمانی را از آزمایشگاه و سایر مراکز درمانی دریافت کنند.
شرح حال اختصاصی و کاربردی
ترابی به ویژگی تشکیل پرونده اختصاصی برای بیماران در این پلتفرم درمانی آنلاین اشاره کرد و گفت در این سامانه پزشکان با توجه به تخصص خود میتوانند در قالب پرسشنامه اختصاصی، شرح حال کاملی از مراجعان خود داشته باشند
هوش مصنوعی در خدمت درمان
ترابی درباره دیگر ویژگی ممتاز ایزو ویزیت که استفاده از هوش مصنوعی برای کمک به درمان است تصریح کرد: این قابلیت از امکانات در حال توسعه این پلتفرم است تا به واسطه هوش مصنوعی تشخیصهای درمانی بدون دخالت پزشک در قالب پیشنهاداتی ارائه داده شود که میتواند برای درمان مفید باشد.
وی افزود: در این رابطه در حال دریافت تأییدیههای لازم هستیم تا بتوانیم آن را به صورت رسمی ارائه بدهیم.
وی ادامه داد: این هوش مصنوعی نظارت شده و به این ترتیب عمل میکند که اطلاعات لازم در مورد بیماری ها را در خود دارد و با توجه به شرح حال بیمار و مشکلاتی که با آن گریبانگیر است تشخیص خود را درمورد عارضه ارائه میدهد تا به تشخیص دقیقی در مورد بیماری برسد و نوع درمان و مراحل آن را ارائه دهد.
خلاء حمایت های اجرایی از محصولات دانشبنیان
ترابی به برخی مقاومتها برای صدور مجوزها و یا دشوار بودن مراحل دریافت این دسته از مجوزها اشاره کرده و گفت: برخی از ارگانهای مربوطه دچار بعضی از روزمرگیها و فرآیندهای دستیابی به پیشرفتهای منسوخ شده همچون برگزاری کنفرانسهای متعدد تا حمایتهای اجرایی از محصولات دانش بنیانی هستند.
بنیانگذار ایزوویزیت ادامه داد: برخی دیگر نیز در صورت ارائه برخی از حمایتها خواستار خدمات متقابل قابل توجهی هستند که به هیچ وجه قابل توجیه نیست.
وی افزود: در صورتی که حمایت از اینگونه محصولات میتواند بسیار مفید بوده و تحولات اساسی را در زمینه درمان آنلاین ایجاد کند.
ترابی درباره مقایسه ایزوویزیت با سایر پلتفرمهای درمانی که در این زمینه مشغول به کار هستند اظهار کرد: دیدگاه اصلی در پیشبرد ایزو ویزیت، توسعه امکانات لازم در این پلتفرم برای رضایتمندی هرچه بیشتر پزشکان و بیماران می باشد لذا این موضوع مستلزم صرف وقت زیادی است.
وی افزود: همواره به دیگر فعالان این عرصه به چشم همکارانی نگاه کردهایم که باعث رشد این عرصه شده و فعالیت هر چه بیشتر و بهتر آنان باعث فرهنگسازی مطلوب و توسعه هر چه بیشتر این دست از پلتفرم ها خواهد شد. به طور حتم موثر و مفید خواهد بود.
در ادامه بشنوید :
پادکست اختصاصی اکوسیستم نوآوری-اپیزود۴۱-استارتاپ ایزو ویزیت
ثبت دیدگاه